Samen op weg naar een gezondere levensstijl

Ik ben Annelies Crauwels, diëtiste.

Ik zet me in om samen met jou op zoek en op weg te gaan naar gezondere voedingsgewoonten. Een lichaam in balans kalibreert zich meestal zelf naar een gezond gewicht. Voeding is hierin een belangrijk aspect maar ook zeker niet het enige. Als geregistreerde diëtiste help ik je graag vanuit mijn expertise maar ook vanuit mijn passie voor dit domein. 

Ik heb geluk gehad dat ik ben opgegroeid in een gezin waar gezonde voeding centraal stond. Er werd bewust voor kwalitatieve ingrediënten gekozen en ook de bereidingswijze was belangrijk voor het optimaal behoud van de nurtiënten. Toen stond ik daar weinig bij stil tot het moment dat ik op kot ging en plots voor mijn eten moest zorgen. Ik ervaarde het effect van gezonde en soms ‘niet zo gezonde voeding’ op mijn innerlijk én op mijn uiterlijk. Het intrigeerde me en ik wilde het graag verder onderzoeken.

Mijn fascinatie voor gezonde voeding is sindsdien nooit meer weggegaan. Alzo behaalde ik mijn diploma “Professionele Bachelor Voedings- en Dieetkunde” aan de Vesalius-Hogeschool te Gent. 

Naast voeding is ‘beweging’ ook belangrijk voor mij. Mijn hart gaat uit naar lopen & yoga. Ik kook zelf graag, een activiteit waarin ik mijn creativiteit kan uiten. Ten slotte ben ik mama van twee kindjes en getrouwd met een zeer sportieve echtgenoot. Door middel van kwalitatieve voeding tracht ik hen elke dag te voorzien van de nodige vitamientjes.

Apparaat voor vetmeting
Tomaten, selde, kool en radijzen
Consultatie bij diëtiste Annelies Crauwels

Hoe kan ik je helpen?

Klaar om op weg te gaan naar een gezondere versie van jezelf? Ik sta je graag bij.

Scroll to Top