Praktische info & tarieven

Consultaties

Vrouw die op een weegschaal staat
Apparaat voor vetmeting

Anamnese

In deze eerst kennismaking bekijken we jouw hulpvraag zo holistisch mogelijk. We bespreken je gewichtsevolutie, of er specifieke onderliggende aandoeningen zijn, relevante bloedresultaten en meer.

Daarnaast kunnen ook je activiteitsniveau en/of bepaalde psychologische aspecten een impact hebben. Voor de haalbaarheid van de praktische uitvoering bekijken we ook samen je dagindeling werk- en gezinssituatie.

Verder vervolledigen we je dossier en registreren we een aantal persoonlijke en lichamelijke gegevens (je gewicht en eventueel vetpercentage en/of omtrekmetingen). We leggen desgewenst je doelstellingen of streefgewicht vast.

Tijdens de anamnese beluister ik in detail je huidige voedingsgewoontes en persoonlijke voorkeuren. Dat zijn de bouwstenen voor de uitwerking van je persoonlijk dagschema. Dit dagschema met specifieke tips en adviezen op maat van je situatie, ontvang je tijdens de tweede consultatie.

Tot slot krijg je op basis van jouw input alvast een aantal high-level inzichten en aanbevelingen mee waar je al onmiddellijk mee aan de slag kan. 

Tweede consultatie

In de tweede consultatie ontvang je jou persoonlijk dagschema. We bespreken het waarom van bepaalde optimalisaties en bekijken ook uitgebreid de praktische kant. Het doel is om jou alles aan te reiken zodat je zelf betere en gezondere keuzes kan maken.

Opvolgconsultaties

ln de opvolgconsultaties bekijken we wat werkt voor jou en wat niet. We personaliseren verder waar mogelijk en zoeken naar oplossingen voor obstakels die op jou weg komen. Kortom je staat er niet alleen voor.

Tarieven & terugbetaling

Terugbetaling mutualiteiten

Bij een erkend diëtiste geniet u gedeeltelijke terugbetaling van de verschillende mutualiteiten:

Tarieven

Scroll to Top